My Hometown

Risbrogrillen

Här hängde man med polarna under 80-talet, på cykel, moped och som bilburen. En klassisk superstar eller grillad med strips gick lätt ner i kistan efter lite Pac-Man och Space Invaders.

Vad det var som gjorde att byggnaden blev övergiven och lämnad "vind för våg" för ett antal år sedan är väl ett stort frågetecken. Jag vill minnas att flykten började med en liten köksbrand...!
Konspirationsteorierna verkar vara många...

Under dom övergivna åren har huset blivit mer och mer anskrämligt och ruckligt. Kåken har dock varit igenbommat och låst. Idioter har nu intagit grillen och använt den som lekstuga för sina testosteronpeakar. Antar att jag kan och får kalla dom för snorvalpar. / J
 

Restaurang Högbyn

I denna byggnad uppe i Högbyn har det serverats utsökta skidmenyer, dagens rätter och "Mor Annas dignande julbord". En och annan härlig afterski öl har avnjutits där efter härliga skidtimmar och mängder med varm chokladdryck har svepts i värmestugsrummet.
En härlig restaurang belägen i ett underbart rekreationsområde, vad hände?
Ett unikt dåligt skött arbete från kommun, egenföretagare och föreningar , kan tänkas. Förbises ska väl inte föräldraransvaret. Vad sysslar ditt barn med egentligen? 
/ J
 

The Centre Court

0-15
En tennisplan som i min ungdom var en attraktiv välvårdad anläggning. En mötes- och aktivitetsplats som nu är ledsamt övergivet.
Game, set and match! / J