Kartfrosseri!

Jo, jag är en samlare! Jag samlar på skogliga, bergliga och levande naturliga upplevelser. Äventyr och möten av varierande storlek och art, sällsynta och rara, extremt alldagliga och underbara. Från det vikta kartbladets sidor nya strövtåg studeras och planeras, dröm som realiserbar. Fakta, vänner, tips och en stor del intuition kan leda till oanade höjder av smultronupplevelser.Till hjälp att senare minnas helheten har jag min kamera som registrerar vyer, händelser, individer och förlopp. Längs med vägen kanske ett talande och betydande fotografi skapas, en bild som förgyller min ram av av det sökta. Dock är alltid min drivande kärna resans hela gång och inte det enskilda avtrycket. Dags för lite kartnörderi med nya och äldre upplevelsemål! / J

Kommentera gärna:

 • Marie • 5 januari 2017 19:36:55
  Vad härligt att läsa att vi har samma tillvägagångssätt när vi förbereder turerna i skogen. Och samma inställning! Kanhända är det en av orsakerna till att du alltid varit en stor inspirationskälla för mig ända sedan jag började fotografera. Kartor har dessutom alltid legat mig varmt om hjärtat!

  Allt gott!
 • Tack Marie! Det värmde gott att höra! :-)
  Ha ett fint fotoår! / J



  5 januari 2017 20:10:52

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

 • Harry Eriksson » Gränsland...:  ”Den Björnen, ser verkligen GRYM ut !”

 • Janne Nilsson » Peak of the week...:  ”Jag ser fram emot att se dina bilder från minneskorten!! ”

 • Harry Eriksson » The wall...:  ”-Man ser ju inte skogen, för bara träd ! -Läckert !”

 • Harry Eriksson » Long time no see...:  ”-Ser med spänd förväntan fram emot kommande "Leveranser"!”

 • Håkan Bengtsson » The fun is over...:  ”Kul att läsa en Flux text igen. Har nyss hittat en ny favorit, Sleaford Mods. De..”

Bloggarkiv