Julfrid...!

Igår drog det igång, julhetsen! Jag skäms för att säga det men tyvärr är jag en liten bricka i den tre veckor långa julhets som har utbrutit , jakten efter julklappar och  på försäljningsrekord, det enda som studsar och dunkar innanför pannbenet fram till den 23:e är sälj, sälj, sälj, vilken j-a hysteri, förlåt!

Får glädjas åt den gångna helgen, var ute och trampade omkring i ett hav av strösocker, lössnö i all ära (härligt för skidåkning) men att pulsa omkring med kamerautrustning i en bottenlös värld kräver sin balans och uppmärksamhet, så med ostadiga steg traskade jag ut till ett litet gömsle för att testa glugghålen och lite andra praktiska detaljer. Ute vid gömslet rådde lugnet, solen gnistrade i snön likt en härlig vårvinterdag, ett par nötskrikor skyndade förbi, spårlöpor avslöjade en frekvent förbipasserande räv, tystnaden upphör aldrig att förtrolla! Efter lite riggande och testande inne i gömslet får jag erkänna att gamnacke uppstår om man blint stirrar i kameran en längre tid men åandra sidan sitter obs-fönstren på en behaglig höjd. Av erfarenhet vet jag att det brukar bli mer spanings- än fotograferingstid så i slutändan blir det nog bra. Gömslet är litet, mysigt och hyggligt isolerat och inbjuder till många långa sittningar med sig själv och tankarna eller med en god vän att dela kaffet med.

Längtar!

 

Måste hasta till julhetsen! J

Kommentera gärna inlägget:

  • Frun • 8 december 2010 11:22:00
    Delar gärna kaffe i gömslet med dig någon dag. :-)

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Harry Eriksson » Fluff...:  ”Snyggt Fångat Foto på Hökugglan ! -Inte var dag som man ser den !”

  • Håkan Vargas S. » Grunnaren...:  ”Hej Jörgen! Har då och då funderat på dig - ser att jag snart hamnar i "samma si..”

  • Per Georgsson » TakeOff...:  ”Snygga foto du förmedlar ”

  • Annelie Ålund » Saknad...:  ”❤”

  • Amanda Hellman » Saknad...:  ”❤️❤️❤️”

Bloggarkiv