Prospect-tupp & vargyl!

I söndags bommade T och jag återigen orrtupparnas epicentrum. Spelets deltagare verkar vara av den mer nomadiserade typen, lite lätt svårlokaliserade och mindre lokalbundna. En och annan "Prospect-tupp" dök dock upp runt gömslena, strosande och lite lojt spelande "vill så gärna vara med de stora grabbarna"! Händelsernas centrum kunde vi bara lite moloket bevaka genom kikarens glas, så tupp "Prospect" fick bjuda på några fotografiska minuter. Efter att vi hade brutit upp orrsittningen och var på väg tillbaka till bilen sker något fantastiskt. Vargen bjuder upp till körsång. Tre, fyra individer ylar in morgontimmen ut över myren. Snopna, euforiska och ödmjuka blev vi sittandes intill myrkanten och bara "andades" vilt och vackert! / J    

Kommentera gärna:

 • André Fahlström • 10 april 2014 22:38:10
  MAGISKT!!!
 • :-) / J  11 april 2014 11:08:40

 • Harry Eriksson • 7 april 2014 18:47:05
  HÄRLIGT !
 • Bästa körsången! :-) / J  7 april 2014 18:56:41

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

 • Harry Eriksson » Fluff...:  ”Snyggt Fångat Foto på Hökugglan ! -Inte var dag som man ser den !”

 • Håkan Vargas S. » Grunnaren...:  ”Hej Jörgen! Har då och då funderat på dig - ser att jag snart hamnar i "samma si..”

 • Per Georgsson » TakeOff...:  ”Snygga foto du förmedlar ”

 • Annelie Ålund » Saknad...:  ”❤”

 • Amanda Hellman » Saknad...:  ”❤️❤️❤️”

Bloggarkiv