Long time, no see!

Solstråle som har letat sig ner mellan träden! Solstråle som har letat sig ner mellan träden!

Vart försvann semesterdagarna!?

Det kändes som om det fanns otaliga semester-

dagar till förfogande, att det fanns tid för mängder av aktiviteter. Men fy, så fort tiden går när man har det gott!

 

Har haft mycket dålig koll på mård under de senaste veckorna eller rättare sagt, nu under sommaren.Tog en chansning här under sista semesterhelgen och satte mig på mårdvak tidigt under fredagsmorgonen. VIlken underbar morgon! Den tidigt lågt uppgående solens strålar sirlade sig vackert genom lövverket. Skapade ett evigt föränderligt skuggspel mellan stam och buskage. Inte det enklaste fotografiska ljuset men...träffar man rätt så!!!

 

Efter tre, fyra timmars vak hörs irriterande och varnande nötskrikor, ett gott tecken! En kvart senare ser jag skuggan snabbt ilande mellan träden. Mården är observant och avvaktande inför kameraljud och förmodligen vitlöksdoften från torsdagskvällens grekiska middag. Så mötet var snart över men jag fick det bekräftat... mård är kvar i mitt revir!  Dags att bygga om, förnya och förädla mårdlyan! / J   

 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Harry Eriksson » Fluff...:  ”Snyggt Fångat Foto på Hökugglan ! -Inte var dag som man ser den !”

  • Håkan Vargas S. » Grunnaren...:  ”Hej Jörgen! Har då och då funderat på dig - ser att jag snart hamnar i "samma si..”

  • Per Georgsson » TakeOff...:  ”Snygga foto du förmedlar ”

  • Annelie Ålund » Saknad...:  ”❤”

  • Amanda Hellman » Saknad...:  ”❤️❤️❤️”

Bloggarkiv

Länkar