"Korre"!

Här under julhelgen har jag observerat lite rara tofsmesar runt "fågelboden". Så idag när YR lovade uppehåll från det trista vinterregnet barrikaderade jag "gömman". Nu skulle jag vänta ut "tofsen"! Det gick någon timme med dom vanliga bodbesökarna blåmes, nötväcka, talgoxe, domherre, svartmes, talltita och nötskrika. Men så plötsligt dyker ett annat charmtroll upp, en ekorre! Jag kan bara inte låta bli! Han stal hela showen, tanken på tofsmes var helt borta! Tofs som tofs!

PS! Jag hann även med att, två gånger under dagen, bestiga Tour de Skis avslutningsstigning i Val di Fiemme. Snorfritt och smärtfritt hemifrån soffan, gött! ;-) Jag bugar djupt Norge, imponerande jobb! :-) / J

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Harry Eriksson » Fluff...:  ”Snyggt Fångat Foto på Hökugglan ! -Inte var dag som man ser den !”

  • Håkan Vargas S. » Grunnaren...:  ”Hej Jörgen! Har då och då funderat på dig - ser att jag snart hamnar i "samma si..”

  • Per Georgsson » TakeOff...:  ”Snygga foto du förmedlar ”

  • Annelie Ålund » Saknad...:  ”❤”

  • Amanda Hellman » Saknad...:  ”❤️❤️❤️”

Bloggarkiv