Skogsmård IV!

Den här gången var det jag som iakttog mården! Den här gången var det jag som iakttog mården!

Första dagen i "mårdlyan" och jag fick ett möte direkt, helt otroligt!

 

Planen var att sitta i lyan redan innan gryningen och vänta in mårdens morgonrunda. Gryningen kom en timme tidigare nu efter helgens tidsomställning, något som min hjärna inte registrerade i morse. Något uppgiven tog jag beslutet att i den, som jag trodde, alltför ljusa morgontimmen ändå knalla ut till lyan. 

Vad fel man kan ha ibland!

Hann knappt komma till rätta med saker och ting innan mården dök upp. Ett snabbt svep förbi och borta! Kom tillbaka efter cirka en halvtimme, balanserandes uppe på en mossbeväxt omkullfallen björk. Toppenläge för en exponering! Mården lystrade till kameraljudet och for iväg som en oljad blixt. Men ändå, ...härligt!

 

Tänker vara mer alert i morgonbitti! / J

Kommentera gärna inlägget:

 • Harry Eriksson • 31 oktober 2011 19:19:39
  Grattis Jörgen!
  Jättefin bild på objektet.-Ser fram mot ett stort flöde av fina foton på MÅRDEN
  /Harry E.
 • Tack! Jag ska försöka göra mitt bästa! Ska redan imorgen hoppa in i lyan igen. Men man vet aldrig vilka spår MÅRDEN går i! / J

  31 oktober 2011 19:47:02

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

 • Harry Eriksson » Fluff...:  ”Snyggt Fångat Foto på Hökugglan ! -Inte var dag som man ser den !”

 • Håkan Vargas S. » Grunnaren...:  ”Hej Jörgen! Har då och då funderat på dig - ser att jag snart hamnar i "samma si..”

 • Per Georgsson » TakeOff...:  ”Snygga foto du förmedlar ”

 • Annelie Ålund » Saknad...:  ”❤”

 • Amanda Hellman » Saknad...:  ”❤️❤️❤️”

Bloggarkiv