På minneskortet!

M och jag hade H&E hemma hos oss på en trevlig middag i går kväll. God mat, dryck och konversation. Vid ett tillfälle började vi diskutera mina mårdbilder och jag erkänner att jag blev lite nedslagen. Har ju inte sett ett spår, inte ett livstecken efter mården, under det senaste halvåret. Kamerafällan har varit utplacerade på ett antal strategiska ställen, i hopp om att fånga lite mårdliv. Varje gång jag har vittjat "fällan" har dess minneskort skrikit åt mig, "mården är förlorad"! Ända tills inatt då, klockan 01.34, 2014-01-12. Gissa vem som ler! / J

Kommentera gärna:

 • Harry Eriksson • 12 januari 2014 19:59:43
  Intressant att Mården uppehåller sig i samma område !
 • ...och spännande! ;-) / J  12 januari 2014 21:42:46

 • Harry Eriksson • 12 januari 2014 19:46:57
  Jörgen, jag gläds med dig! Och ser fram emot många nya foton på "MÅRTEN" !
 • Trevligt, tack! Lustigt att jag pratade med E om mården igår, får nästan rysningar! / J  12 januari 2014 19:53:52

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

 • Harry Eriksson » Fluff...:  ”Snyggt Fångat Foto på Hökugglan ! -Inte var dag som man ser den !”

 • Håkan Vargas S. » Grunnaren...:  ”Hej Jörgen! Har då och då funderat på dig - ser att jag snart hamnar i "samma si..”

 • Per Georgsson » TakeOff...:  ”Snygga foto du förmedlar ”

 • Annelie Ålund » Saknad...:  ”❤”

 • Amanda Hellman » Saknad...:  ”❤️❤️❤️”

Bloggarkiv