Kommunicera!

Dags att dra ner mitt tempo på sociala medier. Gilla och gillas, kommentera, hashtagga och dela, känns för min del som rätt bortkastad tid. Livet är så mycket mer än någon annans middag, vänförfrågningar och jakt på att synas. Kommunicera handlar inte om att ständigt vara uppkopplad, att alltid gilla och veta vad som sagts och visats där ute. Jag lägger då hellre tiden på att med mina fotografin kommunicera här på min hemsida i ett tempo som passar mig.  / J

PS! Alla är mer än välkomna att kommunicera med mig här på hemsidan!

Kommentera gärna:

 • Harry Eriksson • 3 september 2016 15:08:28
  Häjsan herr Pettersson!
  -Håller med dig beträffande "FB" vilket är både på gott och ont !
  Kommunicerar fortsättningsvis medels "Hällristningar" !
  -Ha det gott trots fulvär ! Och hälsa M.
  / Harry E.
 • Hallo herr H! Jo visst är det både på gott och ont. Nåja, hällristningar har ju fungerat tidigare ;-) På Bergslagsfotografens FB sida kommer jag att fortsätta med att bara annonsera ut när hemsidan har uppdaterats. Räcker gott och väl! Hälsar tillbaka och hälsa husfrun! :-) / J  3 september 2016 15:24:05

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

 • Harry Eriksson » Fluff...:  ”Snyggt Fångat Foto på Hökugglan ! -Inte var dag som man ser den !”

 • Håkan Vargas S. » Grunnaren...:  ”Hej Jörgen! Har då och då funderat på dig - ser att jag snart hamnar i "samma si..”

 • Per Georgsson » TakeOff...:  ”Snygga foto du förmedlar ”

 • Annelie Ålund » Saknad...:  ”❤”

 • Amanda Hellman » Saknad...:  ”❤️❤️❤️”

Bloggarkiv