Kartfrosseri!

Jo, jag är en samlare! Jag samlar på skogliga, bergliga och levande naturliga upplevelser. Äventyr och möten av varierande storlek och art, sällsynta och rara, extremt alldagliga och underbara. Från det vikta kartbladets sidor nya strövtåg studeras och planeras, dröm som realiserbar. Fakta, vänner, tips och en stor del intuition kan leda till oanade höjder av smultronupplevelser.Till hjälp att senare minnas helheten har jag min kamera som registrerar vyer, händelser, individer och förlopp. Längs med vägen kanske ett talande och betydande fotografi skapas, en bild som förgyller min ram av av det sökta. Dock är alltid min drivande kärna resans hela gång och inte det enskilda avtrycket. Dags för lite kartnörderi med nya och äldre upplevelsemål! / J

Kommentera gärna:

 • Marie • 5 januari 2017 19:36:55
  Vad härligt att läsa att vi har samma tillvägagångssätt när vi förbereder turerna i skogen. Och samma inställning! Kanhända är det en av orsakerna till att du alltid varit en stor inspirationskälla för mig ända sedan jag började fotografera. Kartor har dessutom alltid legat mig varmt om hjärtat!

  Allt gott!
 • Tack Marie! Det värmde gott att höra! :-)
  Ha ett fint fotoår! / J  5 januari 2017 20:10:52

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

 • Harry Eriksson » Fluff...:  ”Snyggt Fångat Foto på Hökugglan ! -Inte var dag som man ser den !”

 • Håkan Vargas S. » Grunnaren...:  ”Hej Jörgen! Har då och då funderat på dig - ser att jag snart hamnar i "samma si..”

 • Per Georgsson » TakeOff...:  ”Snygga foto du förmedlar ”

 • Annelie Ålund » Saknad...:  ”❤”

 • Amanda Hellman » Saknad...:  ”❤️❤️❤️”

Bloggarkiv