Veckans Shmi...

Kan bara inte låta bli att föreviga den goa ungdomen. Här ute på rövarstråk! / J 

Kommentera gärna:

 • Sören Simonsson • 29 april 2017 19:24:05
  Även katten fotad med skickligt val av tid och bländare som allt på din hemsida. Dessutom har du tumme med "fru Fortuna" . Dagen efter din och Tommys supermorgnar tillsammans med höntuppen och hans harem var jag på plats och i huvudet spelade jag upp gryningens häftigaste tornerspel som skulle få fäste på min kameras sensor. Men icke då, som i enlighet med hela årets tjädervecka, inte en tupp eller höna var på plats. All aktivitet, tuppar med hönor, hade så klart flyttat 75 m norrut.....
  Sista natten 27-28 april låg jag på rätt plats och allt var upplagt för en "Grand finale" på hönveckan men som vanligt blev det "dola", han där uppe tog över och vräkte ner 1-2 dm blötsnö så tupparna satt under granarna och kurade hela morgonen.
  Efter 7 dygn i tjäderskogen fick jag EN bild och en massa KORT. Detta kan nog på ett sätt visa att en del "naturfotografer" får mest KORT och inte som du mest BILDER.
  Hälsningar
  Sören (en flitig besökare på din fina hemsida)
 • Tackar vänligast, Sören! MEN du ska veta att även på min plog samlas det mycket skit! Ordet tur har en viss betydelse för oss naturfotografer som du vet ;-). Vill nog minnas att för ett par år sedan satt du och på första parkett vid ett tornerspel och en annan satt och glodde på en ensamt hes spelande ungtupp på annan plats. Det är det som är lite av tjusningen, MAN VET ALDRIG. HaDeGött! / J  30 april 2017 09:50:47

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

 • Harry Eriksson » Fluff...:  ”Snyggt Fångat Foto på Hökugglan ! -Inte var dag som man ser den !”

 • Håkan Vargas S. » Grunnaren...:  ”Hej Jörgen! Har då och då funderat på dig - ser att jag snart hamnar i "samma si..”

 • Per Georgsson » TakeOff...:  ”Snygga foto du förmedlar ”

 • Annelie Ålund » Saknad...:  ”❤”

 • Amanda Hellman » Saknad...:  ”❤️❤️❤️”

Bloggarkiv