Morgonstund...

Ingen direkt hög aktivitet på mitt fotograferande för tillfället. Kan väl säga att det har med hälsan att göra. Ska ej bära omkring eller lyfta på grejer på ett tag. Suck! Kamerautrustningen väger ju alltid, bärs alltid och lyfts alltid. Fy usch då, att bli förvisad till mobilkameravärden. :-((  Nåja,  med en lättviktsglugg på minsta och lättaste kameran fångades idag den underbara frostbitna kalla vintermorgonen. Ett par meters bärande och ett litet lyft blev det till en "utsikt från ett sovrumsfönster".  :-) / J 

Kommentera gärna:

Senaste kommentarer

  • Annelie Ålund » Saknad...:  ”❤”

  • Amanda Hellman » Saknad...:  ”❤️❤️❤️”

  • Jonas » Goja...:  ”En sådan såg jag utanför stugfönstret härom dagen... Hade aldrig sett den "model..”

  • Jonas » Hinderbana...:  ”Så häftig! Från i morse ser jag Grattis till en snygg ruta ”

  • Jonas » Smygande drake...:  ”Tjenare! Det var en grann drake det där Min Tupp var inte lika skarp... Men det..”

Bloggarkiv