Eldvrak...

Som en ond utdöd dinosaurie står skördaren kvar där den blev lämnad den 31 juli 2014 - dagen då den stora skogsbranden i Västmanland startade.  Att det var torrt som fnöske i markerna efter den hejdlöst torra och varma sommaren hejdade inte skogsindustrin att gasa på. Gnistor från denna maskin antände vegetationen och allt därefter gick rejält åt fanders. Nu håller grönskande sly på att ta över i det brandhärjade området - även "liket" sveps in i snåren. / J

Kommentera gärna:

Senaste kommentarer

  • Annelie Ålund » Saknad...:  ”❤”

  • Amanda Hellman » Saknad...:  ”❤️❤️❤️”

  • Jonas » Goja...:  ”En sådan såg jag utanför stugfönstret härom dagen... Hade aldrig sett den "model..”

  • Jonas » Hinderbana...:  ”Så häftig! Från i morse ser jag Grattis till en snygg ruta ”

  • Jonas » Smygande drake...:  ”Tjenare! Det var en grann drake det där Min Tupp var inte lika skarp... Men det..”

Bloggarkiv