Kanoting...

Idag fick jag några sagolika morgon- och förmiddagstimmar i kanoten. Spegelblankt vatten under dom tidiga timmarna - lite lätta krusningar närmare lunch. Inte undra på att man är mer än nöjd. Kaffet och frukostsmörgåsen smakade gudomligt på en återkommande favorit häll. Spanade ett tag på ett par drillsnäppor som verkade överväga om läget för boet blev lite väl exponerat eller inte . Får nog göra en uppföljning om någon/några veckor. Fick även "sällskap" av en vakande gråtrut som tydligt visade sitt ogillande av min tänkta rutt. Så jo...  jag tog ut svängen runt grundet där nästet troligen låg. Då blev det lugnt i truten! / J

Kommentera gärna:

Senaste kommentarer

  • Annelie Ålund » Saknad...:  ”❤”

  • Amanda Hellman » Saknad...:  ”❤️❤️❤️”

  • Jonas » Goja...:  ”En sådan såg jag utanför stugfönstret härom dagen... Hade aldrig sett den "model..”

  • Jonas » Hinderbana...:  ”Så häftig! Från i morse ser jag Grattis till en snygg ruta ”

  • Jonas » Smygande drake...:  ”Tjenare! Det var en grann drake det där Min Tupp var inte lika skarp... Men det..”

Bloggarkiv