Anslagstavlan...

I dagens digitaliserade fartblinda informationsflöde flimrar det mesta snabbt förbi och sedan... bortglömt och oregistrerat. Därför är det så trevligt med analoga informationsplattformer som anslagstavlor. Tavlorna står där på samma plats, varje dag i varje årstid. Affischer och program, information och upplysning byts i maklig takt. Ett långsamt levande kollage som inte har bråttom någonstans. Där och då kan få oss att stanna upp ett litet tag. / J

Kommentera gärna:

Senaste kommentarer

  • Per Georgsson » TakeOff...:  ”Snygga foto du förmedlar ”

  • Annelie Ålund » Saknad...:  ”❤”

  • Amanda Hellman » Saknad...:  ”❤️❤️❤️”

  • Jonas » Goja...:  ”En sådan såg jag utanför stugfönstret härom dagen... Hade aldrig sett den "model..”

  • Jonas » Hinderbana...:  ”Så häftig! Från i morse ser jag Grattis till en snygg ruta ”

Bloggarkiv