Nuthatch...

Idag blev det en liten sittning i fågelboden tillsammans med en spegellös systemkamera. För att vara första gången jag använde kamerahuset blev resultatet över förväntan. Kameran verkar fungera riktigt bra ihop med det äldre teleobjektivet och telekonvertrarna jag testade. Blir spännande att lära känna detta kamerahus bättre framöver. / J

Kommentera gärna:

Senaste kommentarer

  • Annelie Ålund » Saknad...:  ”❤”

  • Amanda Hellman » Saknad...:  ”❤️❤️❤️”

  • Jonas » Goja...:  ”En sådan såg jag utanför stugfönstret härom dagen... Hade aldrig sett den "model..”

  • Jonas » Hinderbana...:  ”Så häftig! Från i morse ser jag Grattis till en snygg ruta ”

  • Jonas » Smygande drake...:  ”Tjenare! Det var en grann drake det där Min Tupp var inte lika skarp... Men det..”

Bloggarkiv