Härlig är tjädermorgon...

Efter en grå nederbördsrik och blåsig natt var inte förutsättningarna dom allra bästa för en fin tjädermorgon. Morgonen började oroväckande lugnt och tjäderfritt, endast lite dropp från nattens regn hördes på tältduken. När jag väl hade bestämt mig för - där i den välmående tristessen - att frukoststöka lite grann hände det...  Äntligen fick man mötas igen, där i den tidiga timmen. / J

Kommentera gärna:

Senaste kommentarer

  • Annelie Ålund » Saknad...:  ”❤”

  • Amanda Hellman » Saknad...:  ”❤️❤️❤️”

  • Jonas » Goja...:  ”En sådan såg jag utanför stugfönstret härom dagen... Hade aldrig sett den "model..”

  • Jonas » Hinderbana...:  ”Så häftig! Från i morse ser jag Grattis till en snygg ruta ”

  • Jonas » Smygande drake...:  ”Tjenare! Det var en grann drake det där Min Tupp var inte lika skarp... Men det..”

Bloggarkiv