Tonårsminnen...

Nu rivs det förfallna och vanvårdade fd Risbrogrillen för att ge plats åt Willys. Här, i och runt grillen, smiddes många tokiga och roliga idéer med vänner och lierade. Ett antal mynt och sedlar har förströtts på Space Invaders och Pac-Man. Veckopengar har plöjts ner i klassiska Superstarburgare och tunnbrödsrullar. En gång ett okey och schysst ställe att hänga på. Så visst svider det lite nu när det jämnas med marken! / J

Kommentera gärna:

Senaste kommentarer

  • Per Georgsson » TakeOff...:  ”Snygga foto du förmedlar ”

  • Annelie Ålund » Saknad...:  ”❤”

  • Amanda Hellman » Saknad...:  ”❤️❤️❤️”

  • Jonas » Goja...:  ”En sådan såg jag utanför stugfönstret härom dagen... Hade aldrig sett den "model..”

  • Jonas » Hinderbana...:  ”Så häftig! Från i morse ser jag Grattis till en snygg ruta ”

Bloggarkiv