Skygglappar!

Skygglappar på! Skygglappar på!

Igår tog jag mig en tur ut till örngömslet för att se om "lådan" överlevt sommarens sol, vind och vatten. Gömslet verkade vara helt okey och genomgick besiktningen utan anmärkningar. Förnyade en av fotogluggarna med en skygglappskonstruktion som förhoppningsvis minskar risken att bli avslöjad av örnarna vid kamerapanorering. Om det fungerar visar sig väl i vinter!

 

Blev sittande ett tag och började fundera över naturfotograf Terje Hellesö öde. En framgångsrik fotograf, "Årets Naturfotograf 2010", som plötsligt börjar att manipulera en del av sina bilder. Var det av girighet,  jakten på ära och berömmelse, frustration över uteblivna lodjursmöten, en modern teknik som lockade till dumhet eller vadå...! Fan! jag som imponerades av alla lodjursmöten som han skrev om...fejk? vet ej!

 

Ett par tranor väckte mig ur Terje funderingarna och får mig att inse att ett par skygglappar kan både hjälpa och stjälpa.

 

Vid nästa besök vid "lådan" ska ett nytt ventilationshål ordnas. Ett försök att komma tillrätta med obs-fönstrens kondensproblem vintertid. / J

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Bettina Bäck » Platser man inte trodde fanns...:  ”Å, ser helt fantastiskt ut! På måndag är det semester för mig - då jädrar ska ja..”

  • Harry Eriksson » Klorofyllfullt...:  ”Häftigt !”

  • Harry Eriksson » Skogsskira...:  ”Oavsett om den är Lyckobringare, eller en olycksfågel, så är den vacker!”

  • Harry Eriksson » Gränsland...:  ”Den Björnen, ser verkligen GRYM ut !”

  • Janne Nilsson » Peak of the week...:  ”Jag ser fram emot att se dina bilder från minneskorten!! ”

Bloggarkiv