"Korre"!

Här under julhelgen har jag observerat lite rara tofsmesar runt "fågelboden". Så idag när YR lovade uppehåll från det trista vinterregnet barrikaderade jag "gömman". Nu skulle jag vänta ut "tofsen"! Det gick någon timme med dom vanliga bodbesökarna blåmes, nötväcka, talgoxe, domherre, svartmes, talltita och nötskrika. Men så plötsligt dyker ett annat charmtroll upp, en ekorre! Jag kan bara inte låta bli! Han stal hela showen, tanken på tofsmes var helt borta! Tofs som tofs!

PS! Jag hann även med att, två gånger under dagen, bestiga Tour de Skis avslutningsstigning i Val di Fiemme. Snorfritt och smärtfritt hemifrån soffan, gött! ;-) Jag bugar djupt Norge, imponerande jobb! :-) / J

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Harry Eriksson » Klorofyllfullt...:  ”Häftigt !”

  • Harry Eriksson » Skogsskira...:  ”Oavsett om den är Lyckobringare, eller en olycksfågel, så är den vacker!”

  • Harry Eriksson » Gränsland...:  ”Den Björnen, ser verkligen GRYM ut !”

  • Janne Nilsson » Peak of the week...:  ”Jag ser fram emot att se dina bilder från minneskorten!! ”

  • Harry Eriksson » The wall...:  ”-Man ser ju inte skogen, för bara träd ! -Läckert !”

Bloggarkiv