På minneskortet!

M och jag hade H&E hemma hos oss på en trevlig middag i går kväll. God mat, dryck och konversation. Vid ett tillfälle började vi diskutera mina mårdbilder och jag erkänner att jag blev lite nedslagen. Har ju inte sett ett spår, inte ett livstecken efter mården, under det senaste halvåret. Kamerafällan har varit utplacerade på ett antal strategiska ställen, i hopp om att fånga lite mårdliv. Varje gång jag har vittjat "fällan" har dess minneskort skrikit åt mig, "mården är förlorad"! Ända tills inatt då, klockan 01.34, 2014-01-12. Gissa vem som ler! / J

Kommentera gärna:

 • Harry Eriksson • 12 januari 2014 19:59:43
  Intressant att Mården uppehåller sig i samma område !
 • ...och spännande! ;-) / J  12 januari 2014 21:42:46

 • Harry Eriksson • 12 januari 2014 19:46:57
  Jörgen, jag gläds med dig! Och ser fram emot många nya foton på "MÅRTEN" !
 • Trevligt, tack! Lustigt att jag pratade med E om mården igår, får nästan rysningar! / J  12 januari 2014 19:53:52

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

 • Annelie Ålund » Saknad...:  ”❤”

 • Amanda Hellman » Saknad...:  ”❤️❤️❤️”

 • Jonas » Goja...:  ”En sådan såg jag utanför stugfönstret härom dagen... Hade aldrig sett den "model..”

 • Jonas » Hinderbana...:  ”Så häftig! Från i morse ser jag Grattis till en snygg ruta ”

 • Jonas » Smygande drake...:  ”Tjenare! Det var en grann drake det där Min Tupp var inte lika skarp... Men det..”

Bloggarkiv