Bland rotvältor och stubb!

... och så satt där en spejande lappuggla! På fotografiskt oändligt avstånd och mittemellan ett helt hygge med rotvältor och stubb. Plagierade ugglan genom att själv sätta mig på en stubbe. Tittade på varandra, väntade in skymmningen och njöt av vyn!  / J

Kommentera gärna:

 • L-G Abrahamsson • 11 oktober 2012 09:19:17
  Kul att se en Lappuggla igen, hoppas att det blev nån kvar i mina marker efter vårens invasion.
 • ...och jag hoppas att den här stannar! / J  11 oktober 2012 10:57:50

 • Erik Arbinger • 6 oktober 2012 21:27:23
  Hej!
  Härlig bild på en härlig fågel. Jag har själv fått se denna fågel hos min kompis Åke Englund Arbrå.

  En fråga om lappugglan i dina marker. Sätter ni ut boplattformar till den för att få den att häcka nu när så många dragit söderut? Jag tillverkar plattformar och snart kommer den på Fb. Skall själv försöka få ut ca 10 plattformar i Sörmland där den också har visats sig ofta.

  Hälsningar
  Erik (bevara.goktytan)
 • Inga boplattformer än! Ska se vad vi kan göra! Kollar in din plattform på Fb! HaDeGott! / J  6 oktober 2012 21:50:29

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

 • Annelie Ålund » Saknad...:  ”❤”

 • Amanda Hellman » Saknad...:  ”❤️❤️❤️”

 • Jonas » Goja...:  ”En sådan såg jag utanför stugfönstret härom dagen... Hade aldrig sett den "model..”

 • Jonas » Hinderbana...:  ”Så häftig! Från i morse ser jag Grattis till en snygg ruta ”

 • Jonas » Smygande drake...:  ”Tjenare! Det var en grann drake det där Min Tupp var inte lika skarp... Men det..”

Bloggarkiv