Löparskräck!

Ett bra sätt för mig att ladda för dagen, rensa skallen och må bra är mina små löparrundor. Jag har mina favoritrundor på stigar och skogsvägar i närområdet till gården. Det är underbart att som den första människan för dagen komma flåsande utmed skogsvägarna och andas in den orörda luften, höra fåglar och okända knak från den täta skogen. Tyvärr har jag den senaste tiden allt för ofta överraskats negativt under morgonpassen. Inte rensas min skalle genom att stirra på hyggen! :-( / J

Kommentera gärna:

 • André Fahlström • 12 oktober 2013 15:03:18
  Såna där hyggen är ingen vacker syn för ögat, och man får hoppas att det inte har funnits spelplatser för Tjädern där, som nu är förstörda för en lång tid framöver:-(

  / André
 • Kan bara säga "illa för allt och alla", förutom den som får virkespengarna i fickan! / J  12 oktober 2013 18:06:15

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

 • Harry Eriksson » Tillbakablick...:  ”Vackert och stämningsfullt, så att man nästan blir religiös !”

 • Bettina Bäck » Platser man inte trodde fanns...:  ”Å, ser helt fantastiskt ut! På måndag är det semester för mig - då jädrar ska ja..”

 • Harry Eriksson » Klorofyllfullt...:  ”Häftigt !”

 • Harry Eriksson » Skogsskira...:  ”Oavsett om den är Lyckobringare, eller en olycksfågel, så är den vacker!”

 • Harry Eriksson » Gränsland...:  ”Den Björnen, ser verkligen GRYM ut !”

Bloggarkiv