Mina tankar i en skogsbacke en fredagskväll!

Jag känner smärta och ilska över att vi i vår strävan efter utveckling har skapat en reva i Jordens väv, och att det vi kallar biosfären - men som jag och många andra kallar Moder - har blivit så misskött och försummad... Mina tankar säger att vi måste göra mer än att rädda det som finns kvar. Vi behöver bidra till en genomgripande attitydförändring så mänskligheten kan skapa strategier som kan bevara och stödja den miljö som alla kulturer och alla nationer har gemensam. Moder Jord! / J

Kommentera gärna:

 • Tommy Brinksäter • 2 september 2014 02:11:35
  Hej Jörgen, du skall ha en stor eloge för ditt initiativ att på detta sätt protestera mot skogsbolagens hejdlösa skövling av våra gemensamma skogar, För att tillgodose ett ömmande samvete sätter man av en plätt här och var, och kallar det naturhänsyn. Hälsning Tommy Brinksäter
 • Tack Tommy! På något sätt måste vi få stopp på skövlingen. Plättarna som lämnas i egenskap av "naturhänsyn" känns mera som ett hån! Dokumentera med kameran är ett vapen som kan användas väl. Låt oss göra det tillsammans vi naturfotografer. / J  2 september 2014 14:16:57

 • Harry Eriksson • 29 augusti 2014 21:58:15
  Jörgen, -jag håller med dig till 100% !
  -Men för STORbolagen och Kapitalisterna är det ju bara ett som EXISTERAR , pengar-pengar-pengar ! -För dom finns inga andra värden,- men dom kan heller ingenting ta med sig dit dom går! -Att de mänskliga generna skall vara så olika!?
 • En kasse pengar över axeln, där man går över en ödelagd jord! Kan det kännas bra! NOT! / J  29 augusti 2014 22:38:25

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

 • Harry Eriksson » Tillbakablick...:  ”Vackert och stämningsfullt, så att man nästan blir religiös !”

 • Bettina Bäck » Platser man inte trodde fanns...:  ”Å, ser helt fantastiskt ut! På måndag är det semester för mig - då jädrar ska ja..”

 • Harry Eriksson » Klorofyllfullt...:  ”Häftigt !”

 • Harry Eriksson » Skogsskira...:  ”Oavsett om den är Lyckobringare, eller en olycksfågel, så är den vacker!”

 • Harry Eriksson » Gränsland...:  ”Den Björnen, ser verkligen GRYM ut !”

Bloggarkiv