Morgonstund...

Ingen direkt hög aktivitet på mitt fotograferande för tillfället. Kan väl säga att det har med hälsan att göra. Ska ej bära omkring eller lyfta på grejer på ett tag. Suck! Kamerautrustningen väger ju alltid, bärs alltid och lyfts alltid. Fy usch då, att bli förvisad till mobilkameravärden. :-((  Nåja,  med en lättviktsglugg på minsta och lättaste kameran fångades idag den underbara frostbitna kalla vintermorgonen. Ett par meters bärande och ett litet lyft blev det till en "utsikt från ett sovrumsfönster".  :-) / J 

Kommentera gärna:

Senaste kommentarer

  • Harry Eriksson » Fluff...:  ”Snyggt Fångat Foto på Hökugglan ! -Inte var dag som man ser den !”

  • Håkan Vargas S. » Grunnaren...:  ”Hej Jörgen! Har då och då funderat på dig - ser att jag snart hamnar i "samma si..”

  • Per Georgsson » TakeOff...:  ”Snygga foto du förmedlar ”

  • Annelie Ålund » Saknad...:  ”❤”

  • Amanda Hellman » Saknad...:  ”❤️❤️❤️”

Bloggarkiv