Red Spotted...

Fantastiskt roligt att ha lite tid över för kreativt mörkrumsarbete. Med en aning rebellisk ruffig redigering - bortom det tekniskt fulländade - föds något nytt ur det mer tillrättalagda. Lite förvrängt, kanske lite svår - men ändå så talande, ärligt och sant. Ett par steg längre mot flertydiga tolkningar, känslor, mystik och konst. Vad är det för röd fläck... varför repor och smuts... svartvit eller färg... helt öppet för definitioner av vackert och skapande. Ögat som talar - kanske ger dig ett svar!

Skaparglädje och energi!
/ J

Kommentera gärna:

Senaste kommentarer

  • Harry Eriksson » Fluff...:  ”Snyggt Fångat Foto på Hökugglan ! -Inte var dag som man ser den !”

  • Håkan Vargas S. » Grunnaren...:  ”Hej Jörgen! Har då och då funderat på dig - ser att jag snart hamnar i "samma si..”

  • Per Georgsson » TakeOff...:  ”Snygga foto du förmedlar ”

  • Annelie Ålund » Saknad...:  ”❤”

  • Amanda Hellman » Saknad...:  ”❤️❤️❤️”

Bloggarkiv