Kanoting...

Idag fick jag några sagolika morgon- och förmiddagstimmar i kanoten. Spegelblankt vatten under dom tidiga timmarna - lite lätta krusningar närmare lunch. Inte undra på att man är mer än nöjd. Kaffet och frukostsmörgåsen smakade gudomligt på en återkommande favorit häll. Spanade ett tag på ett par drillsnäppor som verkade överväga om läget för boet blev lite väl exponerat eller inte . Får nog göra en uppföljning om någon/några veckor. Fick även "sällskap" av en vakande gråtrut som tydligt visade sitt ogillande av min tänkta rutt. Så jo...  jag tog ut svängen runt grundet där nästet troligen låg. Då blev det lugnt i truten! / J

Kommentera gärna:

Senaste kommentarer

  • Harry Eriksson » Fluff...:  ”Snyggt Fångat Foto på Hökugglan ! -Inte var dag som man ser den !”

  • Håkan Vargas S. » Grunnaren...:  ”Hej Jörgen! Har då och då funderat på dig - ser att jag snart hamnar i "samma si..”

  • Per Georgsson » TakeOff...:  ”Snygga foto du förmedlar ”

  • Annelie Ålund » Saknad...:  ”❤”

  • Amanda Hellman » Saknad...:  ”❤️❤️❤️”

Bloggarkiv