Eldvrak...

Som en ond utdöd dinosaurie står skördaren kvar där den blev lämnad den 31 juli 2014 - dagen då den stora skogsbranden i Västmanland startade.  Att det var torrt som fnöske i markerna efter den hejdlöst torra och varma sommaren hejdade inte skogsindustrin att gasa på. Gnistor från denna maskin antände vegetationen och allt därefter gick rejält åt fanders. Nu håller grönskande sly på att ta över i det brandhärjade området - även "liket" sveps in i snåren. / J

Kommentera gärna:

Senaste kommentarer

  • Harry Eriksson » Fluff...:  ”Snyggt Fångat Foto på Hökugglan ! -Inte var dag som man ser den !”

  • Håkan Vargas S. » Grunnaren...:  ”Hej Jörgen! Har då och då funderat på dig - ser att jag snart hamnar i "samma si..”

  • Per Georgsson » TakeOff...:  ”Snygga foto du förmedlar ”

  • Annelie Ålund » Saknad...:  ”❤”

  • Amanda Hellman » Saknad...:  ”❤️❤️❤️”

Bloggarkiv