Anslagstavlan...

I dagens digitaliserade fartblinda informationsflöde flimrar det mesta snabbt förbi och sedan... bortglömt och oregistrerat. Därför är det så trevligt med analoga informationsplattformer som anslagstavlor. Tavlorna står där på samma plats, varje dag i varje årstid. Affischer och program, information och upplysning byts i maklig takt. Ett långsamt levande kollage som inte har bråttom någonstans. Där och då kan få oss att stanna upp ett litet tag. / J

Kommentera gärna:

Senaste kommentarer

  • Harry Eriksson » Fluff...:  ”Snyggt Fångat Foto på Hökugglan ! -Inte var dag som man ser den !”

  • Håkan Vargas S. » Grunnaren...:  ”Hej Jörgen! Har då och då funderat på dig - ser att jag snart hamnar i "samma si..”

  • Per Georgsson » TakeOff...:  ”Snygga foto du förmedlar ”

  • Annelie Ålund » Saknad...:  ”❤”

  • Amanda Hellman » Saknad...:  ”❤️❤️❤️”

Bloggarkiv