Svårflörtad...

Idag sitter man insnöad och analyserar sitt tjäderfiasko. Vad har hänt på lekplatsen... var är tupparna... var är hönorna... fel tid... störningar... rov... jakt... etc. etc ? Tyvärr ser inte vädret så tjädervänligt ut här på mina resterande lediga dagar. Så hmm...  är det nu över för mig denna tjädersäsong! Får ta mig en funderare om jag ska trotsa skitvädret eller ej. Vad passar då bättre än att på denna snöiga aprildag njuta av gångna års lyckade tjäderspan. Publicerar här några gobitar från arkivet... / J

Kommentera gärna:

Senaste kommentarer

  • Harry Eriksson » Fluff...:  ”Snyggt Fångat Foto på Hökugglan ! -Inte var dag som man ser den !”

  • Håkan Vargas S. » Grunnaren...:  ”Hej Jörgen! Har då och då funderat på dig - ser att jag snart hamnar i "samma si..”

  • Per Georgsson » TakeOff...:  ”Snygga foto du förmedlar ”

  • Annelie Ålund » Saknad...:  ”❤”

  • Amanda Hellman » Saknad...:  ”❤️❤️❤️”

Bloggarkiv